EUPV València rebutja les intencions de l’equip de govern de tornar als grans esdeveniments

Rosa Albert: “És un despropòsit tornar a confiar en la política de grans esdeveniments, després d’haver comprovat els seus efectes perniciosos”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València Rosa Albert ha manifestat avui que “és increïble que, quan encara no sabem com anem a pagar el deute de la Copa Amèrica, sempre fregant els 400 milions d’euros, Calabuig i Ribó tornen a obrir la porta a uns esdeveniments que l’única cosa que faran serà sumar més deute per a major glòria de milionaris, als quals a més se’ls està regalant l’ús de la Dàrsena interior”.

La portaveu de la formació d’esquerres ha respost així a les manifestacions fetes aquesta setmana des del Govern municipal sobre aquest tema, en les quals el regidor de Turisme Joan Calabuig tornava a defensar que València siga de nou seu de la Copa Amèrica de vela, i l’alcalde Joan Ribó obria la porta a tornar a la política de grans esdeveniments tan defensada pel Partit Popular. Sobre aquest tema, la coordinadora d’EUPV València ha manifestat que aquesta política de grans esdeveniments suposa “un model econòmic costós, elitista, endeutador i que a més a València va suposar el principi de la crisi econòmica”.

En referència a l’impacte econòmic, Albert ha recordat que aquests grans esdeveniments “destrueixen tanta ocupació com suposadament creen, la qual a més és precaria i amb salaris de misèria”. L’organització d’esquerres ja va denunciar en el seu moment que el PP tractava de confondre pel que fa a un esdeveniment amb el qual la ciutadania no s’ha sentit identificada i, tal com ha remarcat la coordinadora d’EUPV, “és lamentable que un equip de Govern del que s’esperen altres polítiques torne pel mateix camí”.

“EUPV –ha recordat Albert– ens quedàrem a soles en les anteriors legislatures defensant que el capital destinat a la promoció i celebració d’aquests esdeveniments és diners que s’han deixat d’invertir en necessitats bàsiques dels barris de la ciutat com educació, sanitat o habitatge, per açò, lamentablement, no és d’estranyar que torne a succeir”.

Show More

Related Articles

Back to top button