Campanya d’EU València pels drets laborals i la conciliació de la vida familiar

Esquerra Unida de la ciutat de València ha llançat una campanya en defensa dels drets dels treballadors i les treballadores, en defensa del xicotet comerç de barri i per la conciliació laboral i familiar

Fa unes setmanes, la coordinadora de la formació d’esquerres a València, Rosa Albert, ja va denunciar que la situació de la llibertat horària de les grans superfícies imposada pel PP continua igual un any després del canvi de govern en la ciutat. [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][EU afea a PSPV y Compromís su falta de coordinación para revocar la libertad horaria. Valencia News, 30/06/2016]

Aquest cap de setmana passat, i després de sumar-se una nova setmana consecutiva obrint els centres comercials en diumenge, Esquerra Unida ha tornat a reclamar al govern municipal que done la cara i diga de manera oberta i explícita quina va a ser la postura de l’Ajuntament de València respecte a les Zones d’Afluència Turística. [EU urge a Galiana y a Ribó a aclarar su estrategia de horarios comerciales. Valencia Plaza, 17/07/2016]

Junt a aquesta nova denúncia, la formació d’esquerres ha llançat en les xarxes socials una campanya amb els hashtags #DiumengeTancat‬ ‪#ConciliacióFamiliarLaboral contra la llibertat horària de les grans superfícies i pels drets de les persones treballadores i del xicotet comerç. [Veure imatges de la campanya en Facebook]

diumengestancat_01           diumengestancat_02[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Show More

Related Articles

Back to top button