EUPV exigeix una actuació urgent per a l’entorn de Sant Miquel dels Reis

Albert: “La ciutat de València té un deute històric amb el barri d’Orriols i amb l’entorn d’aquest espai tan emblemàtic”

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha demandat avui a l’actual equip de govern municipal que pose fi a anys d’abandó i degradació de l’entorn de San Miguel dels Reis, “un enclavament que hauria de ser d’obligada visita per al turisme, així com per als veïns i veïnes de València, no pot romandre en un estat d’abandó que va agreujant-se amb el pas dels anys”. La lamentable situació des d’un punt de vista urbanístic però també de neteja i manteniment s’ha cronificat, “això ha ocupat bona part de la denúncia política tant d´EUPV, com de la resta de grups polítics que en aquests moments estan al govern municipal, per tant una vegada més demanem que es passe de la política de gestos a la de fets  i es pose fi a aquesta situació” ha declarat Albert.

No es pot ignorar que l’execució de les obres de rehabilitació i millora d’aquest entorn, requereixen d’una important injecció econòmica i de planificació urbanística important” és lògic plantejar-se que una obra d’aquestes característiques requereix de temps, diners i sobretot d’un procés participatiu real que millore les propostes de l’administració, però no és menys cert  que hi ha mesures que són d’obligat compliment per part de l’Ajuntament i que és més que evident que  segueixen sense aplicar-se, parlem de manteniment i neteja el bàsic que mereix qualsevol barri de la ciutat. “Als voltants trobem veritables abocadors pegats a l’edifici, això per no parlar del precari estat en el qual es troben les voreres” ha explicat Albert.

“Des d’EUPV, anem a demanar una vegada més que se done una solució definitiva i que en qualsevol es garantisca un manteniment i neteja adequats, ha finalitzat Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button