EUVLC TRIA A PAU DÍAZ COM A CAP DE LLISTA A L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

Pau Díaz amb el Consell Polític Local d’EUVlc

EU València Ciutat ha ratificat la seua candidatura per a les municipals, amb una llista paritària i amb una presència qualificada de joves, encapçalada pel reconegut sindicalista i activista veïnal Pau Díaz i la professora universitària Lara Manyes.

Seguint la trajectòria històrica de la formació, sempre present de forma sostinguda en processos de confluència, tant als carrers com en els processos electorals, EU – València Ciutat ha mostrat la seua satisfacció per haver aconseguit la confecció d’una nòmina de dones i homes compromesos amb el progrés i la transformació de les diferents àrees professionals, socials, polítiques i sindicals en les quals estan implicats. I ho fa amb la suficient antelació per a mostrar-se preparats davant els eventuals processos de diàleg que esperen iniciar i madurar abans de finalitzar aquest mateix any.

En la reunió del CPL celebrada aquest dijous 17 de novembre s’ha evidenciat la voluntat de destinar tots els esforços a afavorir espais de trobada i diàleg amb la mirada posada en una candidatura unitària de les forces progressistes i d’esquerra que aprofundisca en els assoliments fins ara aconseguits i que accelere els canvis i transformacions de la ciutat de cara als reptes de la dècada vinent.

Segons fonts del partit: “EU – València Ciutat ha volgut complir amb la seua tasca d’oferir a l’espai de diàleg una candidatura solvent i unida, un candidat amb acreditada trajectòria d’honestedat, implicació social i vocació de servei públic, i un discurs coherent. I ho fem avalats per la nostra trajectòria i per una aposta de canvi centrada en una trobada programàtica amb aquelles forces que sàpien llegir la importància històrica del moment que vivim i que estiguen disposades, amb responsabilitat, a contribuir positivament a les tasques que ens imposa la convocatòria electoral de les municipals. Requerim donar una resposta a una societat de classes mitjanes i treballadores que esperen, amb expectació, una suma de forces, i generar, en definitiva, un efecte multiplicador sobre la il·lusió d’una base militant activa i que és l’avantguarda cívica de la nostra ciutat”.

Show More

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button