EU-VALÈNCIA ANUNCIA QUE ES REUNIRÀ AMB LES ASSOCIACIONS VEÏNALS DE CIUTAT VELLA PER A CONÉIXER LA SEUA OPINIÓ SOBRE LA REFORMA URBANÍSTICA DEL BARRI

Esquerra Unida València Ciutat ha manifestat la seua intenció de reunir-se amb les associacions veïnals del barri de Ciutat Vella per a conéixer la seua opinió respecte a com s’està duent a terme la reforma urbanística amb l’objectiu de convertir en zona de vianants la zona que engloba el Mercat Central i la Llotja.

La formació d’esquerres sempre s’ha mostrat favorable a la conversió en zona de vianants de les zones cèntriques de la ciutat. “En Esquerra Unida tenim un projecte de ciutat en el qual s’han de prioritzar sempre les necessitats de la ciutadania i anteposar el seu ús i gaudi de les zones públiques per damunt del dels vehicles, sempre d’una forma acordada amb el veïnat” declaren des de la gestora que coordina ara mateix l’organització.

“No obstant això, encara que compartim la fi, el com ens sembla igual d’important. Per això, com a formació ecologista no podem evitar preocupar-nos davant la tala de nombrosos arbres sans en la Plaça del Mercat, especialment enfront de la Llotja, i considerem que una decisió així ha d’estar degudament justificada des del govern local i no hauria de produir-se sempre que existisquen alternatives” argumenten des d’Esquerra Unida.

“Des d’EU València Ciutat parlarem amb les associacions veïnals per a recaptar la seua opinió sobre la forma en què s’està duent a terme, perquè són les principals afectades per la reforma” finalitzen.

Show More

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button