Creació de la Gestora Provisional d’Esquerra Unida de València Ciutat

El passat 23 de març es va consolidar la creació d’una gestora que s’encarregarà de la gestió del col·lectiu d’Esquerra Unida a València Ciutat després de la dimissió de l’anterior Consell Polític. L’equip va ser nomenat per la Comissió Executiva, que es va reunir per primera vegada el passat 31 de març, comptant amb la presència entre altres integrants de l’executiva de la coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià Rosa Pérez.

La gestora està actualment conformada per huit integrants dels diferents districtes de la ciutat de València, sent els co-portaveus Aysa Mustafa Rubio i Ventura Montalbán. La gestora s’encarregarà de la coordinació del col·lectiu fins a la realització d’un procés assembleari del qual sorgirà una nova executiva triada per la militància.

L’equip gestor s’ha compromés a treballar a defensar les lluites socials i les conquestes de la classe treballadora, sent conscients de la importància de continuar amb el treball municipalista d’EUPV a la ciutat. Així mateix, la gestora està oberta a incorporar i a col·laborar amb totes les persones disposades a treballar per aquest projecte.

L’equip ha declarat que vol treballar amb tota la militància i estar en contacte amb totes les persones simpatitzants del projecte que suposa Esquerra Unida i totes les demandes dels col·lectius al costat dels quals es posiciona: la classe treballadora, les dones, la joventut, els pensionistes, les persones migrants i, en general, tots els sectors atacats per les polítiques neoliberals.

A més tenen com a objectiu continuar amb el treball conjunt en el marc de Unides Podem i amb totes les forces progressistes disposades a lluitar pels drets de la majoria social i confrontar amb les polítiques capitalistes i neoliberals.

Gestora d’Esquerra Unida de València Ciutat

València, 13 d’abril de 2021

Show More

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button