València per l’esquerra. Butlletí núm 20, època II. Març 2019

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 20, Època II MARÇ 2019

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásPlantegem mesures per a atallar la problemàtica de les cases d’apostes

EUPV ha presentat una sèrie de propostes destinades a atallar la proliferació de les cases d’apostes especialment en els barris més afectats per l’atur. “És necessari que el Govern municipal engegue mesures vinculades a les llicències d’activitat, la publicitat en el mobiliari urbà o a la pròpia prevenció”, ha dit Rosa Albert. Però les mesures per a atallar aquesta situació van més enllà de la cuestió municipal, per açò la candidata d’EUPV al Congrés per Unidas Podemos-Izquierda  Unida i també regidora a Sagunt, Roser Maestro, ha afegit altres propostes vinculades a una major càrrega impositiva a aquestes empreses o al control de la publicitat en els mitjans de comunicació des de l’Administració central. [+INFO]

Insistim en la gestió directa de la jardineriai poda

Rosa Albert ha mostrat el seu suport als aturs parcials convocats en el sector de jardineria i poda. La situació l’ha desencadenat l’eliminació de la categoria professional d’arborista-podador-palmerer en el nou conveni col·lectiu de la contracta de jardineria de la zona Sud de València davant la impassibilitat de l’Ajuntament. “Aquesta maniobra tolerada per l’equip de govern municipal solament pretén maximitzar els beneficis de les empreses privades a costa d’una major precarietat laboral. Una vegada més insistim que la remunicipalització és l’única via per a obtenir el millor servei per als veïns i veïnes mantenint a més els drets laborals adquirits”. [+INFO]

 

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásProposem canviar la ubicació del pas de vianants que uneix el Parc Central amb Malilla

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, ha demanat que l’accés que uneix el tram del Parc Central amb Malilla siga segur per als vianants. “Malilla ha estat aïllada de la resta de la ciutat per les vies del tren, el pont de Peris i Valero i l’actual Avda Ausiàs March. L’execució d’aquesta fase del Parc Central és un primer pas per a connectar aquest barri amb la resta de la ciutat però hem de garantir la seguretat dels i les usuàries”. [+INFO]

_LLUITES PER L’ESQUERRA _
Más

Demanem al govern municipal que onege la bandera feminista en la balconada de l’Ajuntament de València

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, va proposar al govern municipal que durant la setmana del 8M la bandera feminista presidira la balconada de l’Ajuntament com a mostra de suport a la vaga feminista convocada. “Fer onejar la bandera no ha de quedar-se com un acte aïllat i simbòlic sinó que ha de representar el compromís de l’administració pública en la implementació de polítiques d’igualtat que corregisquen les desigualtats i les situacions de vulnerabilitat en les quals les dones es troben en  la seua quotidianitat”. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 20, Època II MARÇ 2019

 

Show More

Related Articles

Back to top button