EUPV proposa canviar la ubicació del pas de vianants que uneix el Parc Central amb Malilla

Rosa Albert: “La visibilitat és insuficient i pot generar situacions de perill per als vianants”

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València. Rosa Albert, ha demanat que l’accés que uneix el tram del Parc Central amb Malilla siga segur per als vianants. “Malilla ha estat aïllada de la resta de la ciutat per les vies del tren, el pont de Peris i Valero i l’actual Avda Ausiàs March. L’execució d’aquesta fase del Parc Central és un primer pas per a connectar aquest barri amb la resta de la ciutat però hem de garantir la seguretat dels i les usuàries”, ha declarat.

Rosa Albert ha explicat que el tram del Parc Central que uneix Malilla amb la resta de la ciutat s’ha executat, en aquesta primera fase, per sota del pont elevat de Peris i Valero, però tal com està en l’actualitat aquest pas presenta problemes de visibilitat, la qual cosa es tradueix en inseguretat per a vianants i conductors.  “Mentre no es desmunte el pas elevat, hem de garantir la seguretat de tots i totes les usuàries i açò passa per desplaçar el pas de vianants a una zona amb visibilitat suficient”, ha incidit.

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València ha remarcat que aquest pas és molt freqüentat  atès  que a més de ser una de les portes d’accés al Parc Central compta amb una zona d’esbarjo per a gossos. “Aquest pas és molt utilitzat i el gual que s’ha construït per a limitar la velocitat és insuficient. A més, cal recordar que en el tram de Peris i Valero la circulació és de doble sentit, la qual cosa, augmenta el risc de perillositat” ha postil·lat.

La dirigent de la formació d’esquerres ha demanat a l’equip de govern “sensibilitat”  amb aquest barri que al seu judici està sent oblidat amb promeses que no acaben de concretar-se. “Malilla— ha dit Albert— ha anat creixent sense planificació alguna per part dels diferents governs municipals. I açò s’ha traduït —ha prosseguit— en una falta d’equipaments com el Nou Centre de Salut promès des de 2006 i que després d’alguns canvis per part de l’actual equip de govern,  a hores d’ara encara está per concretar”.

En aquesta línia, Rosa Albert ha recordat que una de les obligacions de l’administració municipal és ,no solament invertir, sinó també, donar-li un ús social a aqueixes inversions, cosa que a la seua entendre no es dóna en Malilla. “Li demanem a aquest govern que complisca les seues promeses, atenga les peticions veïnals i dote al barri de les infraestructures necessàries”, ha conclòs.

Show More

Related Articles

Back to top button