València per l’esquerra. Butlletí núm 19, època II. Febrer 2019

 

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 19, Època II FEBRER 2019

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásApostem per una ordenança d’ocupació de la via pública que done prioritat a vianants

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha valorat les noves restriccions anunciades pel govern municipal per a les terrasses de bars i locals del centre de la ciutat. “Valorem positivament l’anunci de noves restriccions sobre les terrasses ja que és un pas que sembla iniciar el camí per a donar prioritat als vianants en la ciutat, però la veritat és que aquesta proposta arriba tard i de forma incompleta” , ha dit Rosa Albert. [+INFO]

Demandem concreció i fets per a començar a cobrar l’IBI a l’Església

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, s’ha pronunciat sobre l’anunci realitzat per l’equip de govern sobre el cobrament de l’IBI als immobles lucratius de l’Església. “Tot i que aquest anunci del regidor d’Hisenda és positiu, la veritat és que és una promesa que es va fer fa molts mesos i que encara no s’ha dut a terme. El govern municipal ha de deixar a un costat la publicitat i el màrqueting i començar a gestionar i complir amb els seus compromisos”, ha dit Rosa Albert. [+INFO]

Cridem a la responsabilitat del govern municipal per a desbloquejar la situació en l’EMT

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha fet una crida a la responsabilitat a la direcció de l’EMT i als responsables polítics per a donar una solució a la situació de bloqueig que està ocasionant els aturs en el servei públic d’autobús. Tal com ha explicat la coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat, “cal que s’aconseguisca un acord que respecte els compromisos adquirits des de la delegació de Mobilitat, que no supose un retrocés en els drets laborals dels treballadors i treballadores, i que permeta el millor servei de transport públic a la ciutadania”. [+INFO]

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásPlantejem un nou Passeig Marítim consensuat amb les entitats veïnals de Cabanyal, Canyamelar i Malva-rosa

Rosa Albert ha valorat les propostes del nou Pla Especial d’El Cabanyal-Canyamelar. “El nostre és un suport crític. Valorem positivament alguns aspectes com la renúncia a l’alteració de l’actual trama urbana, però continuem pensant que és prioritari rehabilitar a construir nous habitatges”. [+INFO]

Treballem per l’entitat local menor a Benimàmet

Pepe Simón, coordinador del Col·lectiu de Benimàmet, es va ratificar en la petició que va realitzar el 15 de gener de 2008. En aquell escrit dirigit al llavors govern del PP reclamava en nom d’un grup de veïns que el consistori declarara a aquest Poble de l’Oest entitat local menor. Aquell document és la clau perquè Benimàmet aconseguisca hui més autogovern. [+INFO]

 

_XARRADES PER L’ESQUERRA _

MásPròxim dimarts 5 de març en Benimàmet: Debat sobre el sistema públic de pensions

MásDarrer 15 de febrer: Xarrada sobre els impostos a Benimaclet

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 19, Època II FEBRER 2019

 

Show More

Related Articles

Back to top button