EUPV considera lamentable la polèmica generada per la campanya publicitària de l’Ajuntament destinada a crear ocupació als majors de 55 anys

Rosa Albert: “El focus d’atenció ha de ser la creació d’ocupació no els interessos partidistes”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha qualificat avui de lamentable la polèmica entre els socis de govern municipal a propòsit de la campanya municipal destinada a crear ocupació entre la població major de 55 anys. “La campanya tal com està plantejada ens sembla desafortunada però resulta encara més lamentable que els socis d’un mateix govern òbriguen un espectacle en un tema tan sensible com aquest”, ha declarat.

Rosa Albert ha explicat que qualsevol iniciativa que tinga com a objectiu la creació d’ocupació ha de ser recolzada sense fissures tant pels actors polítics com a sindicals, encara mes si aquestes se centren en aquells col·lectius més vulnerables com són les persones majors de 55 anys, no obstant açò la nostra discrepància radica en la manera en la qual s’ha gestionat. Albert ha recordat que “les polítiques neoliberals han generat nous perfils d’exclusió social entre les persones majors, a les quals a la dificultat habitual per a trobar un treball digne cal afegir el plus de l’edat, per la qual cosa és necessari actuar per a pal·liar aquesta situació, ara bé es podria haver cercat una altra fórmula”. “Per a que aquest tipus de plans tinguen efecte cal ser molt rigurosos respecte als mitjans que utilitzem, no podem oblidar que es tracta d’un col·lectiu la inserció laboral del qual és molt complexa”, ha assenyalat.

Des d’Esquerra Unida —ha prosseguit la dirigent d’esquerres— ”cal apostar per aquests plans però implementats d’una altra manera amb una coordinació entre els diferents serveis municipals, donant protagonisme a les persones beneficiàries, facilitant-los els tràmits i acompanyant-los en tot el procés. El protagonisme ha de ser per a les persones beneficiàries i no per als polítics”.

Show More

Related Articles

Back to top button