València per l’esquerra. Butlletí núm 12, època II. Juliol 2018

 

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 12, Època II JULIOL 2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásPer la llibertat d’expressió i contra els actes feixistes a la ciutat

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, va mostrar la seua perplexitat per la reacció de l’Ajuntament respecte a la decisió d’esborrar el mural d’Elías Taño. “S’ha passat de considerar aquest mural com una mostra de la llibertat d’expressió a esborrar-ho en poc menys de 24 hores”.   [+INFO]

Apostem per agilitar els tràmits a les associacions veïnals per a fomentar la participació

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València ha proposat a l’equip de govern municipal que es faciliten els tràmits burocràtics a les entitats socials i veïnals de la ciutat. Rosa Albert ha fet aquesta proposta després de reunir-se amb diverses associacions veïnals.  [+INFO]

Demanem una solució immediata als 460 milions de deute del Consorci

EUPV ha demanat una solució immediata al deute del Consorci València 2007, de 460 milions d’euros, atès que l’entitat no genera els suficients recursos per a atendre-la.   [+INFO]

Una sentència declara improcedent els acomiadaments de Las Naves

EUPV València ha mostrat la seua satisfacció per la sentència que declara improcedent els acomiadaments dels treballadors que prestaven els seus serveis en Las Naves i que es van dur a terme al desembre de 2017.  [+INFO]

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásDemanem més i millors recursos en jardineria i poda per als barris de València

Rosa Albert ha denunciat l’estat d’abandó de l’arbrat i les zones enjardinades de la ciutat de València. “Per a solucionar aquesta situació seguim defensant la remunicipalizació del servei i, mentre això arriba, el compliment estricte dels plecs per part de les contractes actuals sancionant o resolent si fóra oportú”. [+INFO]

Defensem una política de paisatge urbà propera als i les vianants

Esquerra Unida en la ciutat de València ha reclamat una Ordenança municipal de paisatge urbà que s’acoste als i les vianants i es complisca. [+INFO]

Denunciem que la biblioteca Carola Reig porta tres anys sense iniciar la seua ampliació

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, va mostrar la seua preocupació perquè la quantitat assignada per a l’ampliació de la Biblioteca Municipal Carola Reig, en Benimaclet, pot perdre’s posat que hui en dia encara no se sap quan s’iniciaren les obres ni el termini d’execució de la mateixa.   [+INFO]

Demanem que les biblioteques municipals no tanquen a l’agost

Rosa Albert ha denunciat avui que com en anys anteriors, el govern de la Nau implementarà un horari d’estiu de biblioteques que deixarà el servei al públic reduït als matins en juliol i setembre i pràcticament tancat en agost.  [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Show More

Related Articles

Back to top button