València per l’esquerra. Butlletí núm 11, època II. Juny 2018

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 11, Època II JUNY 2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásEsquerra Unida València demana que les biblioteques municipals no tanquen a l’agost

Rosa Albert, ha denunciat que, com en anys anteriors, el govern de la Nau implementarà un horari d’estiu de biblioteques que deixarà el servei al públic reduït als matins en juliol i setembre i pràcticament tancat en agost.   [+INFO]

EUPV València recolza als podadors i jardiners de les contractes municipals

Rosa Albert ha mostrat el seu suport a la vaga convocada pels treballadors de les empreses adjudicatàries de les contractes de poda i jardineria en la ciutat de València per a denunciar la congelació salarial que vénen patint des de 2012 i ha reclamat la remunicipalització d’aquest servei.  [+INFO]

Esquerra Unida València rebutja el trasllat de les persones rescatades de l’Aquarius al CIE

EUPV València ha mostrat el seu rebuig davant l’anunci del govern que algunes de les persones refugiades de l’Aquarius siguen traslladades al CIE’s.  [+INFO]

EUPV València insta a l’Ajuntament a replantejar-se la política de neteja viària

Rosa Albert ha proposat a l’equip de govern un canvi d’estratègia en matèria de neteja viària. Albert ha fet aquestes declaracions després de conèixer l’avanç de resultats del Baròmetre d’Opinió Ciutadana, segons el qual la neteja és considerada com un dels majors problema de la ciutat.  [+INFO]

_LLUITES PER L’ESQUERRA _MásCIEs NO

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásEUPV València s’uneix a les reivindicacions veïnals i demana actuacions concretes en El Saler

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha mostrat el seu suport a demandes que diverses associacions, veïnals i cíviques d’El Saler han fet paleses. [+INFO]

Demanem que es pose data d’execució a la construcció del Centre de Salut de Malilla

La coordinadora d’EUPV en la ciutat ha criticat la passivitat i descoordinació de les administracions municipal i autonòmica respecte a la construcció d’un nou centre de Salut en el barri de Malilla. [+INFO]

Aposten per recuperar La Punta com una oportunitat per a desenvolupar un nou model de ciutat

Rosa Albert ha mostrat el seu suport a les reivindicacions de les Plataformes ciutadanes i veïnals que reclamen la recuperació de la Punta i ha fet esment a l’Informe de la Universitat de València en el qual es deixa clar que va haver-hi una vulneració dels drets humans quan es va desallotjar La Punta.   [+INFO]

Amb les reivindicacions veïnals i per la construcció d’una biblioteca en la Malva-rosa

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha reclamat a l’equip de govern que es comprometa a dotar a la Malva-rosa d’un equipament sociocultural amb biblioteca a través de la corresponent consignació pressupostària.    [+INFO]

Reclamem a Ribó “voluntat” per a complir el seu compromís amb Benimàmet

Esquerra Unida de la ciutat de València ha exigit a l’equip de govern de Joan Ribó que abandone l’immobilisme respecte a la qüestió de la conversió de Benimàmet en Entitat Local Menor i respecte el compromís adquirit amb la pedania abans d’assumir l’alcaldia. [+INFO]

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 11, Època II JUNY 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button