València per l’esquerra. Butlletí núm 10, època II. Maig 2018

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 10, Època II MAIG 2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásEUPV València lamenta que l’Ajuntament renuncie a la remunicipalització de l’aigua

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, ha lamentat que l’alcalde Ribó haja renunciat a la remunicipalització del servei de l’aigua, cosa que sí han fet grans ciutats com Berlín o París. “Amb aquesta decisió no solament incompleixen un compromís electoral sinó que entenem que hi ha, també, un desistiment de funcions en el control del rebut de l’aigua”, ha manifestat.  [+INFO]

EUPV València demana que el nou conveni de la FDM respecte els drets de treballadors i treballadores

Esquerra Unida València ha mostrat el seu malestar per les notícies aparegudes en la premsa en les quals es donava a conèixer el nou Conveni de la Fundació Esportiva Municipal segons el qual els 260 empleats i empleades passarien a ser funcionaris de l’Ajuntament. [+INFO]

EUPV exigeix que es destine el romanent de tresoreria a la creació d’un Pla d’Ocupació Municipal

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, ha exigit a l’equip de govern que el romanent de tresoreria, és a dir, la diferència entre el pressupostat i l’executat en l’últim exercici per part de l’Ajuntament de València, “es destine a un Pla d’Ocupació Municipal dirigida a la població en risc d’exclusió”. [+INFO]

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásEUPV València denuncia que l’escoleta de Mestalla segueix tancada

Rosa Albert ha lamentat que en ple procés de matriculació per al curs 2018-2019 l’Escola Infantil del barri de Mestalla romanga tancada. “No entenem que unes instal•lacions construïdes per a oferir un servei públic essencial, com és l’educació seguisquen sense tenir cap ús i sense que ningú done una solució sobre aquest tema”. [+INFO]

EUPV València insta a l’Ajuntament a replantejar-se la política de neteja viària

Rosa Albert ha proposat a l’equip de govern un canvi d’estratègia en matèria de neteja viària. Albert ha fet aquestes declaracions després de conèixer el Baròmetre d’Opinió, segons el qual la neteja és considerada com un dels majors problema de la ciutat.   [+INFO]

EUPV València reclama sensibilitat social en el PEC d’El Cabanyal

Rosa Albert ha mostrat la seua preocupació per l’informe que alerta del risc d’expulsar d’El Cabanyal a famílies vulnerables. “Demanem a l’equip de govern que si vol prioritzar a les persones  no les deixe de costat en la intervenció urbanística plantejada per a El Cabanyal”.  [+INFO]

_EL VALOR DEL ROIG _MásEl futur de les pensions, amb CAYO LARA 

[+INFO]

Más

PRÓXIMA XARRADA D’EUPV VALÈNCIA: Rock i Guerra Freda (Dijous 14 de juny)

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 10, Època II MAIG 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button