València per l’esquerra. Butlletí núm 3, època II. Octubre 2017

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 3, Època II OCTUBRE 2017

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
Más
Exigim coordinació, planificació i decisió en el disseny de la ciutat

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, ha reclamat al govern municipal que quan presenten una proposta de calat com aquelles que afecten al disseny de ciutat siga planificada, consensuada i s’aborde de manera decidida. “Si volem canviar el model de ciutat, hem d’apostar per actuacions que romanguen en el temps i per això cal planificació, coordinació entre els departaments, participació i consens”. [+INFO]

 

Más

Rebutgem l’autorització per a construir en l’horta de València

Rosa Albert ha qualificat de pèssima l’autorització, per part del govern municipal, per a l’edificació en l’horta de La Punta i Benimàmet. “València no pot permetre’s destruir l’horta que la circumda. Entenem que actuacions passades fan difícil la reconversió de l’horta perduda, però açò no ha de significar que es permeten més requalificacions”.  [+INFO]

 

MásExigim que no es demore més la construcció de centres de salut

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, i la coordinadora en la ciutat, Rosa Albert, han valorat negativament la descoordinació de les administracions municipal i autonòmica respecte a la construcció d’un nou centre de Salut en el barri de Malilla. “Una vegada més es posa com a excusa les diferents responsabilitats competencials, quan, en realitat, es tractaria d’establir una coordinació efectiva que desbloquejara la construcció d’aquest centre de Salut, tan necessari per al barri”. [+INFO]

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásReclamem un pla de neteja i condicionament dels carrils bici dels barris perifèrics de la ciutat

Rosa Albert ha lamentat que els barris perifèrics continuen sent els oblidats també per al govern de la Nau. “Sembla que seguim amb la política d’entendre que hi ha barris de segona i de primera en la ciutat i que els recursos s’han de destinar prioritàriament a la zona centre”. Per a la dirigent d’esquerres “ tot no és construir nous trams de carril bici, cal també pensar en la neteja i conservació del conjunt de la infraestructura”.  [+INFO]

MásDemanem la intervenció immediata en el mur del col•legi Mateu Cámara

La coordinadora d’EUPV en la ciutat va lamentar que la falta de coordinació entre la Conselleria i l’Ajuntament repercutisca en la seguretat de veïns i veïnes de Malilla i en els escolars que cursen en aquest col•legi. “La titularitat és de la Conselleria i el manteniment és responsabilitat de l’Ajuntament. Però, açò no hauria de ser un impediment per a actuar, sobretot quan parlem de seguretat”. [+INFO]

_XARRADES PER L’ESQUERRA _

Más

Rosa Albert i Amadeu Sanchis analitzen l’estat de la ciutat en l’equador de legislatura

Rosa Albert i Amadeu Sanchis varen fer una valoració crítica “des del prisma de les polítiques defensades per Esquerra Unida”, de la primera meitat de l’actual legislatura del govern municipal. Qüestions com la remunicipalització de serveis públics, el pla de mobilitat, les infraestructures, la participació ciutadana, la qüestió cultural, la situació d’emergència social o els deutes històrics amb el Cabanyal o Natzaret, han sigut abordades per Albert i Sanchis durant la xarrada.. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 3, Època II OCTUBRE 2017

 

Show More

Related Articles

Back to top button