EUPV exigeix la intervenció immediata en el mur del col•legi Mateu Cámara de Malilla

Rosa Albert: “És intolerable que per una falta de coordinació entre administracions no s’haja reparat el mur del col•legi Mateu Cámara”

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha lamentat que la falta de coordinació entre la Conselleria i l’Ajuntament repercutisca en la seguretat de veïns i veïnes de Malilla i en els escolars que cursen estudis en aquest col•legi. Per a la dirigent d’esquerres, “si bé la titularitat del col•legi és de la Conselleria, el manteniment és responsabilitat de l’Ajuntament. Ara bé, açò no hauria de ser un impediment per a actuar, sobretot quan estem parlant de seguretat”.

Albert ha recordat que el mur que tanca el col•legi Mateu Cámara es troba apuntalat en dos costats de la paret i presenta esquerdes. “L’ única protecció són unes tanques que envaeixen part de la calçada de la plaça ceramista Gimeno. Ens preocupa la seguretat”, ha manifestat.

La dirigent d’esquerres ha assenyalat que el mur està en aquestes condicions des de març d’enguany. “Ens consta que els veïns i veïnes han fet arribar la seua preocupació a l’Ajuntament. No obstant açò, hem començat el curs 2017-2018 com acabem l’anterior. Sense cap actuació”, ha declarat Rosa Albert.

Per a la formació d’esquerres, la defensa de l’escola pública passa també per oferir unes instal•lacions en condicions. “El medi físic on nostres filles i fills estudien és molt important. Per açò no entenem que en qüestions d’urgència com la present, s’escuden en les competències de cada administració i no s’actue de manera immediata”, ha manifestat Rosa Albert.

Des d’EUPV “defensem un pla integral de conservació dels edificis públics, inclosos els col•legis i coordinat amb la Conselleria corresponent que prioritze les necessitats. Planificar el manteniment i conservació de les infraestructures públiques és una inversió segura i rendible”, ha conclòs Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button