EU exigeix a l’Alcalde de València que prenga mesures respecte a la Regidoria de Mobilitat i retire el doble sentit de Baró de Càrcer

Rosa Albert: “No és admissible que es consentisca que se segueixen produint accidents davant un canvi precipitat i innecessari”

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha lamentat que després d’un any fins que l’actual govern municipal aprovara el doble sentit de circulació de l’Avinguda Baró de Càrcer, siga ara quan després de diversos atropellaments s’anuncie que es va a elaborar un informe sobre l’origen de la sinistralitat.

És a dir que  una vegada mes es demostra la política d’improvisació del govern municipal que en aquest cas és molt més greu, ja que no solament no s’han pres les mes mínimes precaucions tècniques per a abordar un canvi així sinó que a més s’ha menyspreat l’opinió dels col·lectius ciutadans i veïnals del barri. Quants accidents s’han de produir més perquè el màxim responsable de l’Ajuntament prenga mesures?”, s’ha preguntat Rosa Albert.

Per a la coordinadora d’EUPV, “no hi ha cap justificació respecte a l’intent del regidor de mobilitat de responsabilitzar a les víctimes dels atropellaments, ens sembla  impresentable que es mantinga aquesta postura i no s’assumisca la responsabilitat política que no és una altra que la de protegir i garantir una mobilitat segura”.

Des d’EUPV de la ciutat de València s’ha volgut recordar que tots els  accidents que s’han produït durant enguany en Baró de Càrcer s’han produït en el tram de doble sentit de circulació  i no en la part de sentit únic que és molt més extensa.

Així mateix, també ha plantejat la necessitat de realitzar una revisió profunda de l’accés dels autobusos de l’EMT al Mercat Central. “Si el que es persegueix és pacificar el tràfic, fomentar el transport públic i guanyar espai per als i les peatons en detriment del cotxe privat, per descomptat no s’està aconseguint”.

Des d’EUPV, “davant les pràctiques autoritàries de l’actual regidor  de mobilitat, que manté una situació que ha quedat més que demostrat que és perillosa, demanem a l’Alcalde de València que reaccione i prenga les mesures necessàries”. Finalment Albert ha traslladat el suport d’EUPV de la Ciutat de València a les mobilitzacions veïnals anunciades en protesta per aquest nou atropellament.

Show More

Related Articles

Back to top button