Esquerra Unida denuncia l’abandonament de l’entorn de la Ciutat Fallera

Rosa Albert: “Al desembre del 2015 se signà un acord per a la posada en valor i regeneració com a districte cultural, al novembre de 2016 ens trobem amb zero inversions i amb un entorn absolutament degradat i insalubre”

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha lamentat que l’equip de govern municipal torne a caure en la política dels grans titulars i “postureo”, després que haja passat un any des que se signara per unanimitat un pla que el seu objectiu era “revitalitzar i dignificar aquest espai, per a convertir-ho en un focus d’atracció turística i cultural que allargue la temporalitat de les falles”.

“Es pot afirmar que no s’ha impulsat cap de les mesures que en ell es contenien, ni les que requerien injecció pressupostària ni les que no i la realitat és que l’entorn s’ha convertit en  un abocador il·legal”, ha manifestat Rosa Albert.

“El lamentable i denunciable no és només la constatació que els barris perifèrics de la ciutat igual que passava amb el PP no interessen al govern municipal, el veritablement indignant és que no es compleix amb la normativa municipal i es permet que tant aquests tallers com els habitatges confrontants convivisquen amb un entorn degradat i insalubre”, ha afirmat Albert.

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, després d’una visita al barri de la Ciutat Fallera, ha lamentat que una vegada més el govern municipal incomplisca les seues promeses. “El més difícil d’entendre és com casualment els barris més afectats per aquesta política de gestos i anuncis que finalment no es compleixen, són els barris més perifèrics”.

Per a la formació d’esquerres, la ciutat de València té un deute històric amb aquest barri en concret, donada la nul·la inversió realitzada en el mateix en els últims anys, “cal recordar la falta d’equipaments públics en un barri molt castigat per la crisi i el mínim que s’ha de garantir és que les diferents delegacions de l’Ajuntament complisquen i facen complir les ordenances municipals”, ha recordat Albert.
“Ens sembla molt preocupant la falta de reacció del govern municipal; invertir i garantir un adequat manteniment en els barris obrers com aquest ha de ser una prioritat per als governs d’esquerres”.

Finalment ha anunciat que va a sol·licitar que urgentment es procedisca a retirar tota la brossa i enderrocs que es troben dipositats en aquest espai i que “amb urgència s’analitzen les necessitats en manteniment del barri per a poder garantir un entorn digne per als veïns i veïnes i comerços del barri”, ha conclòs Albert.

 

ciutat_fallera_valencia

ciudad_fallera

Show More

Related Articles

Back to top button