EU lamenta que el Debat sobre l’estat de la Ciutat es convertisca en una oda al ‘i tu més’

Rosa Albert: “Segueix faltant que s’acoste la gestió de lo públic a la ciutadania”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha qualificat de “lamentable” l’“espectacle” donat per les diferents formacions amb representació en l’Ajuntament de València en el Debat sobre l’estat de la Ciutat. “Des d’Esquerra Unida entenem que aquest debat no es pot convertir en un ple més en el qual es reproduïsquen els mateixos continguts i les mateixes formes que en la resta de plens que ja hi ha durant tot l’any. Ha faltat parlar de política i ha faltat participació i, sobretot, ha faltat acostar la gestió de lo públic a la ciutadania”, ha assenyalat la responsable d’esquerres.

Rosa Albert ha lamentat d’aquesta manera “l’absència total de propostes encaminades a millorar les condicions de vida de les valencianes i els valencians”. “És intolerable que, els qui en principi tenen l’obligació de representar al poble, se centren en un continu i lamentable ‘i tu més’ eludint la responsabilitat que haurien d’afrontar per a solucionar els greus problemes que s’estan vivint en aquesta ciutat”, ha dit la coordinadora.

“Les vertaderes polítiques d’igualtat, d’inversió en els barris o de gestió eficient i honesta, brillen totalment per la seua absència”, ha destacat la coordinadora d’EUPV a València, qui ha lamentat a més que l’actual equip de Govern “haja fet esvair-se del debat en l’Ajuntament les propostes d’esquerres i l’interès real pels problemes de les persones”.

“És necessari –ha afegit Rosa Albert– que les polítiques del govern municipal es distancien d’una vegada per sempre de la tendència creada durant tants anys pel govern del PP a València. És fonamental que s’afronte de manera efectiva la situació d’emergència social que es viu en aquesta ciutat i que sembla que no volen veure; que es treballe en l’eficiència dels serveis públics, a través de la remunicipalització i amb el desenvolupament d’un vertader pla d’ocupació; que s’afronte una participació ciutadana real, sense enganys i sense ningunear als veïns i veïnes que lluiten en els seus barris; que es treballe amb transparència i objectivitat posant fi a escàndols tan lamentables com el de la Fundació Inndea, o que es deixen d’incomplir promeses electorals de manera reiterada, com ocorre amb els horaris comercials per exemple”, ha conclòs la coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat.

Show More

Related Articles

Back to top button