EU exigeix la immediata rehabilitació de l’edifici d’AUMSA de la plaça Doctor Collado

Albert: “Quant temps més es permetrà que a l’entorn de la llotja es mantinga aquest edifici en ruïnes?”

La coordinadora d’EU de la ciutat de València Rosa Albert, ha anunciat que la formació política traslladarà una petició a la Junta de Districte de Ciutat Vella en la qual demanarà l’execució amb caràcter d’urgència de les  edificacions situades a la Plaça Doctor Collado a escassos metres de la Llotja, per a Albert “és incomprensible que una finca que està inscrita  al registre de solars i que a més és de propietat municipal, romanga durant diversos anys coberta per una lona a l’espera de ser rehabilitada”fins  quan haurem d’esperar per a que s’execute el projecte de rehabilitació?”, s’ha preguntat Albert.

Per a la coordinadora, “estem davant un nou incompliment de l’actual equip de govern. L’estat en el qual es troba aquest edifici va ser objecte de nombroses denúncies la legislatura anterior no només per la imatge que s’ofereix als visitants de la Llotja i el seu entorn, sinó també pel que fa a la seguretat, ja que l’estat de degradació suposa un  risc per a les persones que transiten per aquest cèntric barri” .

Albert ha anunciat que  EUPV seguirà treballant per aconseguir un tracte just per al centre històric “en general hi ha una paralització gairebé absoluta de les actuacions municipals en matèria d’urbanisme en el centre històric i poc o no res s’ha fet durant aquest primer any de mandat, en aquest sentit anem a exigir una vegada més que el que va ser promesa electoral es convertisca en una realitat”, ha conclòs Albert “.

Show More

Related Articles

Back to top button