EUPV exigeix que el gerent de les fundacions InnDea i Crea siga cessat

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha exigit aquest divendres que el gerent de les fundacions InnDea i CREA ha d’assumir les seues responsabilitats derivades del cas  Cooperación.  “El Sr Monterde ha de presentar la seua dimissió com a gerent d’aquestes fundacions i, si no ho fa, els seus responsables polítics l’han de cessar”. La dirigent d’esquerres ha fet aquestes declaracions en fer-se públiques dues de les peces del cas Cooperación  en les quals els investigadors han acreditat que els criteris de selecció per accedir a les subvencions de la Conselleria de Cooperació  van ser redactats seguint l’assessorment de Rafael Monterde.

“Els fets que hem conegut avui són molt greus per això li demanem l’alcalde Joan Ribó que cesse al gerent de les fundacions Inndea i Crea, si aquest encara no ha presentat la seua dimissió”, ha declarat la coordinadora d’Esquerra Unida de València ciutat.

Rosa Albert ha recordat que el cas  Cooperación va ser un escàndol de balafiament de recursos i diners públics i que el responsable del qual, l’exconseller Rafael Blasco, va ser condemnat.  “Les institucions públiques han de garantir la màxima transparència en la gestió dels recursos que afecten a tota la ciutadania i per això no pot estar al capdavant d’un organisme municipal cap persona que haja estat involucrada en alguna actuació o gestió irregular”, ha declarat Albert.

Finalment la dirigent d’esquerres ha tornat a demanar la dissolució de les fundacions Inndea i Crea.  EUPV aposta per a que aquestes funcions deixe de tenir personalitat jurídica pròpia i s’integren a l’organigrama municipal”, ha conclòs Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button