EUPV exigeix transparència i ètica al govern municipal després de conèixer-se el nomenament d’un expedientat per contractació irregular

Rosa Albert: “Demanem al govern de Joan Ribó que no repetisca la conducta observada en el PP durant el seu mandat”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha exigit al govern municipal que no repetisca les conductes del PP. “Des d’Esquerra Unida defensem que tant els càrrecs públics com els empleats i les empleades de l’Administració, sobretot els alts càrrecs de lliure designació, han d’estar lliures de qualsevol sospita”, ha manifestat Albert després d’haver-se publicat que Joan Ribó ha nomenat cap de servei a un expedientat per contractació irregular.

D’acord a la informació publicada en premsa, el govern del tripartit ha nomenat cap de servei de Joventut a València a un expedientat per l’Ajuntament de Burjassot que va ser suspès de funcions i sou per haver contractat amb empreses de la seua propietat.

“Ens sembla molt greu la successió de notícies per la qual es qüestiona l’ètica en la contractació o l’ètica en l’actuació de determinats funcionaris d’alt nivell, i li demanem al govern de Joan Ribó que no repetisca la conducta observada en el Partit Popular durant el seu mandat”, ha conclòs la coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat.

Show More

Related Articles

Back to top button