Convocatòria: Passant revista al rei Juan Carlos I

Rebeca Quintans, autora de “Juan Carlos I. La biografía sin silencios”, desvetlarà en València algunes de les vertaderes claus de l’etapa de la monarquia espanyola signada pel rei emèrit

Amadeu Sanchis i Francisco Pérez intervindran en l’acte programat per a aquest dissabte 22 d’abril a les sis de la vesprada en el saló d’actes d’EUPV (carrer Borrull 25, València)

Aquest dissabte 22 d’abril a València serà possible posar-se al dia en un mateix acte sobre: l’etapa de la monarquia espanyola que ha signat el rei Juan Carlos de Borbón i Borbón–gràcies a la investigació de la professora i periodista Rebeca Quintans–, i sobre la situació actual del moviment republicà polític i social en el conjunt de l’estat espanyol –amb la intervenció de Francisco Pérez, membre de la direcció d’Izquierda Unida i secretari general d’Izquierda Republicana, partit que fundara el president Manuel Azaña–.

En el llibre “Juan Carlos I. La biografía sin silencios”, editat per Akal, Rebeca Quintans, llicenciada en Filologia i doctora en Periodisme, ens ofereix sense silenci algun una visió del regnat de l’ara emèrit monarca, doncs ve a completar en el temps l’obra que va publicar sota el pseudònim de Patricia Sverlo l’any 2000 i titulada “Un rey golpe a golpe. Biografía no autorizada de Juan Carlos de Borbón”, que era fruit de l’investigat per a la seua tesi doctoral. També han contribuït a la difusió del treball de Quintans el seu llibre sobre el programa televisiu Gran Hermano o declaracions ressaltant el paper del rei emèrit com a “col·laborador necessari” en el colp del 23F.

La jornada serà presentada per Amadeu Sanchis, exregidor i portaveu d’Esquerra Unida en l’Ajuntament de València i actual membre de la Comissió Federal d’Izquierda Unida. Partit aquest últim a la direcció del qual pertany Francisco Pérez, un dels impulsors de la Junta Estatal Republicana fa un lustre i gran coneixedor del moviment republicà a Europa i a Amèrica Llatina.

Tot açò tindrà lloc en la sala d’actes d’EUPV en el carrer Borrull número 25 de València, a les 6 de la vesprada del dissabte 22 del present mes d’abril, dins del cicle “Història és Memòria” que organitza Esquerra Unida del País Valencià en col·laboració amb Esquerra Unida de la ciutat de València.

Show More

Related Articles

Back to top button