EU reclama una actuació urgent davant la situació d’abandó d’una instal•lació al costat de la platja de Pinedo

Rosa Albert: “És absolutament inconcebible que es permeta entre l’Albufera i la platja un ‘foco’ d’insalubritat i ruïnes com aquest”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha denunciat avui “la falta d’interès i  despreocupació, respecte a la situació de les pedanies, com és el cas de Pinedo, prova d’açò és la situació en la qual es troba a escassos metres de la platja el que fa anys eren locals d’oci i que en l’actualitat són un cúmul de ruïnes -contenidors de contractes municipals, brosses i residus de tot tipus pegats al passeig de la platja i al carril bici- totalment accessibles, que són un perill per a els qui passegen per la zona. No solament ens sembla absolutament vergonyós l’estat en el qual es troba aquest espai -ha afegit-, a més resulta surrealista el fet de trobar-nos a escassos metres de la façana marítima, sense oblidar els restaurants de la platja”. Per a Albert, “el govern municipal ha de complir amb la seua obligació de fer complir la normativa i sancionar si escau a la propietat”.

Després d’una visita per la pedania acompanyada per veïns i veïnes, la coordinadora d’EU ha pogut comprovar com l’abandó i la deixadesa és directament proporcional a la distància de la qual es troba el barri o pedania respecte a la  zona centre. “En açò no trobem diferència, nul interès amb el PP i nul interès de l’actual equip de govern”.

“A més de la situació d’insalubritat que genera, també és pot observar com aquest espai s’ha convertit en un un lloc de visita; és tal el despropòsit que hi ha persones que s’acosten a la zona a fer fotos com si es tractara d’una zona turística. És aqueixa la imatge que volem donar de les nostres platges i de la nostra ciutat?”, s’ha preguntat Albert.

“Tornem a exigir respecte als barris, i coherència amb el promès en campanya electoral, cal acabar amb anys de desequilibri i abandonament per part del Partit Popular i  per ara l’actual govern en teoria ‘progressista’ no està complint”, ha finalitzat Rosa Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button