EU denuncia l’abandonament de les antigues instal·lacions del Centre de Salut de Nou Moles

Rosa Albert: “Com es pot permetre el luxe una administració de tenir locals públics buits, degradant-se durant anys?”

La coordinadora d’Esquerra Unida de la Ciutat de València, Rosa Albert ha lamentat després de realitzar una visita al barri de Nou Moles amb el dirigent veïnal Salvador Blanco que “la situació dels equipaments públics i del manteniment en general del barri és molt deficitària, els equipaments tants anys promesos segueixen sense construir-se, l’exemple més sagnant és el del Poliesportiu de Nou Moles, quatre anys des que s’iniciaren les obres i segueix paralitzat”.

“A açò cal unir l’incomprensible abandonament de l’espai que albergava l’antic centre de salut, situat al carre Pintor Stolz que es troba tancat i abandonat, des que es va inaugurar el nou centre de salut al febrer de 2011,  ocupant un baix d’una gran  superfície amb entrada i eixida per aqueix mateix carrer i per l’Avinguda del Cid“. “És tal el grau de  despreocupació de la consellería de sanitat que fins i tot se segueix publicitant en la web de sanitat com si el consultori romanguera obert”, ha declarat Rosa Albert.

Per a la coordinadora d’EUPV, “no hi ha justificació per a l’abandonament d’immobles públics, no es pot entendre que en barris tan necessitats de serveis públics es menyspree un baix d’aquestes característiques que podria albergar instal·lacions per a la ciutadania”.

Així mateix, també ha lamentat el grau de deterioració i degradació de les instal·lacions, finestres trencades que permeten accedir sense dificultat al centre, brutícia i residus de tot tipus són les conseqüències de la deixadesa del govern autonòmic i municipal davant el patrimoni de totes i tots.

Desde EUPV, “anem a demanar que es complisca amb la promesa que en el seu moment es va realitzar als veïns i veïnes, que consistia que l’ús  al que s’anava a destinar era a serveis complementaris de l’actual Centre de Salut de Nou Moles, com a rehabilitació, cures, sintrón, anàlisis o  altres servei complementaris que puguen tenir cabuda en el mateix,” ha finalitzat Rosa Albert.

nou_moles_valencia

Show More

Related Articles

Back to top button